Κεντρική Διεθνή Το αντίο του Σατοράνσκι (pic)

Το αντίο του Σατοράνσκι (pic)

satoransky

satoranskyΠαίκτης των Ουίζαρντς θα είναι απο εδώ και πέρα ο Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος, όμως, δεν ξεχνά την Μπαρτσελόνα και όσα του πρόσφερε η ισπανική ομάδα, γράφοντας το δικό του αντίο.

“Γεια σε όλους. Σήμερα ανακοινώθηκα κι επίσημα ως παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Είμαι πραγματικά χαρούμενος κι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν την ευκαιρία και ανυπομονώ γι’ αυτήν την πρόκληση.

Παίζω για χρόνια εκτός της χώρας μου και η αλήθεια είναι ότι ωρίμασα ως άνθρωπος αλλά και ως παίκτης στην Ισπανία. Χρωστάω σε πολλούς ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή στη Σεβίλλη και μετά στη Μπαρτσελόνα, όπου έπαιξα τις 2 τελευταίες σεζόν.

Από εδώ, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ όλους του τεχνικούς διευθυντές, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που έπαιξα μαζί. Και επίσης σε όλους τους υπαλλήλους των ομάδων στις οποίες βρέθηκα.

Φυσικά θα ήθελα να πω μερικά λόγια για την τελευταία μου ομάδα, την Μπαρτσελόνα. Χάρη σ’ αυτήν είχα την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικήσω τίτλους.

Ευχαριστώ την “Μπάρτσα” και ειδικά την ομάδα των οργανωμένων, που με έκαναν να νιώσω ότι το να φοράς αυτή τη φανέλα είναι τιμή και προνόμιο.

Θέλω να δοκιμάσω αυτήν τη νέα εμπειρία του NBA και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, αλλά ξέρω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση με εσάς. Μια μέρα θέλω να κερδίσω μερικά τρόπαια μαζί σας.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Τα λέμε σύντομα.

Τόμας Σατοράνσκι”.

satoransky

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…