Κεντρική Διεθνή Το “αντίο” του Μπαρτζώκα στην Κουμπάν

Το “αντίο” του Μπαρτζώκα στην Κουμπάν

bartzokas lokomotiv kuban

bartzokas-lokomotiv kuban

Με μια συγκινητική του δήλωση που δημοσίευσε η Λοκομοτίβ Κουμπάν αποχαιρέτισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη ρωσική ομάδα και το Κράσνονταρ.

Ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και στη Μπαρτσελόνα και μεταξύ άλλων δήλωσε πως, ερωτεύτηκε την ομάδα και πως κέρδισε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Πάνω απ’ όλα, ακόμα και πάνω από το μπάσκετ, μου άρεσε που έζησα και δούλεψα στο Κράσνονταρ. Το μόνο πράγμα που έλειψε ήταν το διεθνές σχολείο για την κόρη μου και για την οικογένειά μου ήταν πολύ δύσκολο να είναι χωριστά.

Πέρυσι, έδωσα όλο μου τον εαυτό στη Λόκο για να πετύχει, ερωτεύτηκα την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο, τον κόσμο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι για έναν Ελληνα προπονητή το Κράσνονταρ θα ήταν τόσο ζεστό και ειλικρινές και οι φίλαθλοι τόσο παθιασμένοι.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του προέδρου, Αντριου Βεντίσεβα. Μόνο μαζί ήμασταν ικανοί να πετύχουμε αυτά που πετύχαμε πέρυσι. Η Λόκο είναι μια σπουδαία ομάδα και φοβερός οργανισμός και πάντα θα έχω στη μνήμη μου αυτή τη σπουδαία σεζόν. Η Λοκομοτίβ κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο και τον κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…