Κεντρική Ελλάδα Εθνικές ”Θέλουμε βελτίωση”

”Θέλουμε βελτίωση”

8

ethniki-newn-andrwn-xalkidaΎστερα απο την νίκη της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Πορτογαλία (76-38), και κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της ”επίσημης αγαπημένης” αναφέρθηκαν στο φιλικό, με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βασίλη Τολιόπουλο να δηλώνει:

«Σίγουρα θέλουμε κάποια βελτίωση, έχουμε περιθώρια. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη. Πιστεύω είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά μπορούμε καλύτερα. Για πρώτο φιλικό παιχνίδι εδώ η εικόνα της εξέδρας ήταν μάλλον καλύτερη από ότι περιμέναμε. Στην πορεία περιμένουμε και είμαστε σίγουροι πως  στα επίσημα το γήπεδο θα γεμίσει. Είμαστε μια καλή ομάδα, μπορούμε να ανέβουμε, αυτός είναι άλλωστε ο στόχος μας.

Είμαστε ομάδα Α’ Κατηγορίας, με καλούς παίκτες, αλλά θα πρέπει όλο αυτό να το δείξουμε και στο γήπεδο. Αν είμαστε σοβαροί θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ενώ στη συνέχεια και ο Θωμάς Κώττας τόνισε:

«Κάναμε αρκετά λάθη. Ήταν φιλικό. Έχουμε το χρόνο να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα. Από το επόμενο κιόλας φιλικό θα είμαστε καλύτεροι. Ο κόσμος ήταν μαζί μας, ήταν στο πλευρό μας σήμερα και θα μπορούσε να ήταν κι ακόμη καλύτερα. Ξέρουμε όμως πως ήταν ένα φιλικό και πως στα επίσημα περιμένουμε και θα έχουμε περισσότερο κόσμο.

Ο στόχος μας είναι η άνοδος, θέλουμε να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και πιστεύω πως μπορούμε να τον πετύχουμε!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…