Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό”

“Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό”

rivers2

rivers2

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα κι επίσημα από την “πράσινηΚΑΕ.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μεταξύ άλλων δήλωσε, πως ονειρεύεται τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο. Ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Θεωρώ ότι για εμένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλω τίτλους και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε ψηλά”.

Όταν ρωτήθηκε για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ανέφερε: “Ξέρω πολύ καλά τι κάνει για την ομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πολύ καλά με πόσο πάθος και τρέλα υποστηρίζει την ομάδα. Ήδη αρκετοί από τους φίλους της ομάδας μού έχουν στείλει μηνύματα στο internet και με καλωσορίζουν στον Παναθηναϊκό.

Έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει ΟΑΚΑ. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα λόγια υποστήριξης από την πρώτη στιγμή και με τη σειρά μου να τους πω πως εάν είμαστε “ένα” και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…