Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θα παλέψουμε για το καλύτερο” (vid)

“Θα παλέψουμε για το καλύτερο” (vid)

Ntouzidis

Ntouzidis

Η Εθνική Νέων Ανδρών βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Χαλκίδα και προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ο Θανάσης Ντουζίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (09/07) και τόνισε πως η Εθνική θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία έγινε χωρίς βασικούς παίκτες, κάτι που δυσκόλεψε την ομάδα.

Αναλυτικά:
Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη αυτή η προετοιμασία γιατί είχαμε και μικρό διάστημα μέχρι το τουρνουά. Παράλληλα είχαμε και τις απώλειες του Βασίλη (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος), του Γιώργου (Παπαγιάννη) και του Μήτογλου κι έτσι ήταν δυσκολότερη”, είπε αρχικά και συνέχισε:

Για το ρόλο που θα παίξουν οι απουσίες: “Το ότι θα μας δυσκολέψουν αυτές οι απουσίες είναι σίγουρο. Θα ήταν ακόμη πιο εύκολο να πάμε καλά στο τουρνουά αυτό χωρίς τις απουσίες. Αλλά από κει και πέρα προετοιμαζόμαστε όλοι όσοι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για τον κόσμο της Χαλκίδας: “Απ’ όσο γνωρίζω και απ’ όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια εδώ πέρα σίγουρα ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και θα μας βοηθήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…