Κεντρική NBA Τέλος το μπάσκετ! (vid)
NBA

Τέλος το μπάσκετ! (vid)

amare stoudemire knicks

amare_stoudemire_knicksΟ Αμάρε Στουντεμάιρ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί -σε ηλικία 33 ετών– από την ενεργό δράση. Ο παλαίμαχος -πια- φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε ένα μονοήμερο συμβόλαιο τιμής ένεκεν με την ομάδα της καρδιάς του, τους Νιου Γιορκ Νικς. Ακολούθως, είπε το “αντίο“…

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κύριους Τζέιμς (Ντόλαν), Φιλ (Τζάκσον) και Στιβ (Μιλς), που με άφησαν να υπογράψω και να αποσυρθώ ως παίκτης των Νικς. Ήρθα, το 2010, στη Νέα Υόρκη, και βοήθησα στην αναγέννηση της ομάδας.

Οι Καρμέλο (Άντονι), Φιλ και Στιβ συνεχίζουν την αναζήτηση και με τις φετινές προσθήκες, η ομάδα θα είναι και πάλι για τα πλέι-οφ. Αν και στην καριέρα μου έπαιξα σε διάφορες περιοχές στη χώρα, η καρδιά μου ήταν και παραμένει στο “Μεγάλο Μήλο” (σ.σ.: Νέα Υόρκη).

Μία φορά Νικς, για πάντα Νικς“, υποστήριξε ο Στουντεμάιρ.

Μέτρησε 14 χρόνια παρουσίας στα παρκέ του NBA, έχοντας 18.9 πόντους και 7.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι (846). Φόρεσε, δε, τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς (2002-’10), των Νιου Γιορκ Νικς (2010-’15), των Ντάλας Μάβερικς (2015) και των Μαϊάμι Χιτ (2015-’16).

Το σχετικό τιτίβισμα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…