Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα δεδομένα για Κλαβέρ

Τα δεδομένα για Κλαβέρ

victor claver lokomotiv kuban krasnodar eb15

victor-claver-lokomotiv-kuban-krasnodarΟ Παναθηναϊκός, μετά την απόκτηση των Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση, πραγματοποίησε δυναμικό “μπάσιμο” για τον Οκάρο Ουάιτ, προκειμένου να τον… ντύσει στα “πράσινα“. Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ, όμως, υπέγραψε μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Χιτ. Το “τριφύλλι“, έτσι, στρέφεται στην περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ.

Η σημερινή ημέρα (15/07) θα είναι καθοριστική σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει -για μια ακόμα φορά- την οικονομική υπέρβαση.

Ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ, πάντως, εξετάζεται κι από τουρκικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Νταρουσάφακα, όσο κι η Αναντολού Εφές (κυρίως) έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Κλαβέρ αγωνίσθηκε, πέρυσι, στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, φθάνοντας έως το φάιναλ φορ του Βερολίνου. Μέτρησε, δε, 9.4 πόντους (56.4% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα, 78% στις βολές), 5.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 27:02″ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όντας εξαιρετικά σημαντικό “γρανάζι” στη “μηχανή” των Ρώσων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …