Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Στόχος η πρώτη θέση και η άνοδος” (vid)

“Στόχος η πρώτη θέση και η άνοδος” (vid)

Vassilis Charalampopoulos Ethniki Neon Andron

charalampopoulos-ethniki-newn-andrwn

Στην κάμερα της ΕΟΚ μίλησαν οι Βασίλης Μουράτος και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Χαλκίδας (15-24/7). Αμφότεροι έθεσαν ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με τον Μουράτο να κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει τις προσπάθειες τους.

Από την άλλη πλευρά, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι νιώθει χαρούμενος και πανέτοιμος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την άνοδο στην Α’ κατηγορία

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Βασίλης Μουράτος: “Δεν έχουμε σκεφτεί ότι παίζουμε στη Β’ κατηγορία. Η προετοιμασία που έχουμε κάνει είναι σαν να είμαστε στην Α’. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει τρομερή διάθεση. Είμαστε διψασμένοι για να πετύχουμε και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει“.

Για τη διατήρηση του κορμού: “Είμαστε πολλά χρόνια με αυτά τα παιδιά. Έχουμε αναπτύξει πολύ καλή χημεία τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ και αυτό μας βοηθάει στο να το ευχαριστιόμαστε πιο πολύ και να είμαστε μια παρέα κάνοντας αυτό που μας αρέσει“.

Για τη στήριξη του κόσμου: “Η στήριξη του κόσμου ήταν μεγάλη και στις δύο περιπτώσεις για να φτάσει η ομάδα ψηλά. Έχουμε ακούσει από τον Βασίλη, τον Θανάση και τα άλλα παιδιά ότι ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ εδώ και περιμένουμε την ανάλογη υποστήριξη“.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Είναι ένα τουρνουά διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Παίζουμε στη Β’ Κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχουν αρκετές ομάδες επιπέδου Α’ Κατηγορίας κι εμείς αντιμετωπίζουμε τη διοργάνωση ως τέτοια. Θα εμφανιστούμε σοβαροί και έτοιμοι. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και να κερδίσουμε την άνοδο. Δεν μας προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που είναι άγνωστες σε μας, ούτε μας φοβίζει κάποια ομάδα.

Σίγουρα θα βρούμε αντιπάλους με διαφορετικό στυλ από αυτό που έχουμε συνηθίσει, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Προσωπικά είμαι μια χαρά και είναι ευχαρίστηση για μένα να βρίσκομαι κοντά τους και περνάμε καλά“.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…