Κεντρική Ασίστ Περαστικός Στα Τρίκαλα στα δυο στενά

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά

wild card

wild-card

Το καλοκαίρι είναι ωραίο γιατί γυρνάς σε πολλά διαφορετικά μέρη. Κι αν εγώ είμαι “Περαστικός” και πάω διαρκώς δεξιά κι αριστερά, άλλοι που δεν κουνιούνται καταφέρνουν να βγουν από το σπίτι τους. Κι επειδή όλοι πάνε σε παραλίες, εγώ το καλοκαίρι προτιμώ να πηγαίνω σε μέρη που δεν έχει τόσο πολύ κόσμο. Έτσι βρέθηκα στα Τρίκαλα, στα δυο στενά.

Μικρή κοινωνία κι οι μικρές κοινωνίες όταν έχουν ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, οφείλουν να τη στηρίζουν. Στα Τρίκαλα μπορεί ο πολύς κόσμος να στηρίζει το εγχείρημα, όμως μια μικρή (οικτρή) μειοψηφία νοσταλγών της ομάδας “παρεάκι”, φροντίζει να δημιουργεί αρνητικές καταστάσεις. Γιατί;

Επειδή στην Ελλάδα ισχύει το “να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα” κι επειδή ο Ρουσιαμάνης δεν γουστάρει να κάνουν κουμάντο άλλοι, με τα δικά του τα λεφτά. Για τους ντόπιους έμαθα πολλά, αλλά δεν είναι της παρούσης. Αλλού είναι το ζουμί.

Αν δεν κατεβεί η Κηφισιά (λέμε τώρα), βάσει κανονισμών ενημερώνεται ο τέταρτος της Α2 κατηγορίας, εν προκειμένω ο Εθνικός. Αν δεν δεχθούν οι Πειραιώτες, δεν ακολουθεί ο πέμπτος, ο έκτος και πάει λέγοντας. Δημιουργείται μια επιτροπή, από ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ. Δηλαδή, ΕΟΚ Χ2, αφού στον ΕΣΑΚΕ πλέον η ΕΟΚ κάνει κουμάντο.

Αυτή η επιτροπή δίνει “wild card” σε όποιον θέλει από την Α2. Από τον πέμπτο μέχρι τον τελευταίο. Δηλαδή, μέχρι κι ο Αρκαδικός (που έχει κι έτοιμη ΚΑΕ) μπορεί να πάρει, αρκεί να δείξει την πρέπουσα διαγωγή. Κι αυτός και κάθε άλλος υποψήφιος.

Έλα, όμως, που στον Εθνικό λένε ότι θα αδράξουν την ευκαιρία και θα παίξουν στην Α1! Έτσι, πάει η ευκαιρία να δώσουμε “wild card“, εκτός κι αν δεν παίξουν τα Τρίκαλα, οπότε το έργο… συνεχίζεται. Αναρωτιέμαι αν η στάση των ντόπιων και η πρόθεση των ομοσπονδιακών είναι δύο παράλληλες γραμμές, που δεν συναντιούνται ποτέ, ή αν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες.

Γιατί στη μία περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τύπους που απλά όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι, κοιτάζουν το δάχτυλο, ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε… άλλα κόλπα. Θα επανέλθουμε στο θέμα, καθώς σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις…

Άσχετο: Εκεί που γυρνούσα στα καφενεία άκουσα ότι υπάρχει ένα κρυφό σχολειό της Χρυσής Αυγής στο μπάσκετ. Δεν κατάλαβα τι λένε, το ψάχνω. Όχι μόνο εγώ, αλλά και πολύς κόσμος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…