Κεντρική NBA “Σοκαρίστηκα με την μετακίνηση του Γουέιντ”
NBA

“Σοκαρίστηκα με την μετακίνηση του Γουέιντ”

carmelo anthony

carmelo anthonyΟ Ντουέιν Γουέιντ ανήκει πλέον στους Σικάγο Μπούλς, και κανείς δεν φανταζόταν τον 33χρονο σούτινγκ γκαρντ, να αγωνίζεται για χάρη άλλης ομάδας και όχι για τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο καλός του φίλος, Καρμέλο Άντονι, παραδέχτηκε πως του ήταν δύσκολο να φανταστεί τον Γουέιντ με διαφορετική φανέλα, δηλώνοντας:

“Σοκαρίστηκα πιο πολύ από την άποψη ότι ήταν δύσκολο να το προβλέψεις αυτό. Είναι δύσκολο να δεις κάποιους παίκτες με διαφορετικές φανέλες και αυτός είναι ένας από εκείνους τους τύπους που ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα δούμε με μια διαφορετική φανέλα, εκτός από του Μαϊάμι.Αλλά αυτό συνέβη, και είχα την ευκαιρία να του μιλήσω και να καθίσω μαζί του και πραγματικά να δω βαθιά τα συναισθήματά του και το τι συνέβη. Είναι ήρεμος τώρα. Και όταν αυτός είναι ήρεμος, είμαι κι εγώ”

Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πραγματικά πόσο δύσκολες είναι οι αποφάσεις αυτές. Και τι συμβαίνει σε αυτές τις αποφάσεις και τι περνάει από το μυαλό των αθλητών κατά τη διάρκεια αυτών των αποφάσεων.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι απλά ξυπνάμε και μπορούμε να παίρνουμε απλά τις αποφάσεις αυτές. Δεν είναι, όμως και τόσο εύκολο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…