Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σερβία – Ελλάδα 70-65

Σερβία – Ελλάδα 70-65

Ethniki Neon Ginaikon

Ethniki Neon Ginaikon

Η Εθνική Νέων Γυναικών ηττήθηκε από τη Σερβία με 70-65 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, δείχνοντας, πάντως, εξαιρετικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η προπονήτρια της Εθνικής Ελένη Καφαντάρη έκανε και πάλι πολλές δοκιμές με την ομάδα να βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί 9-17 Ιουλίου στην Πορτογαλία.

Δεκάλεπτα: 23-24, 45-34, 57-53, 70-65
ΣΕΡΒΙΑ (Μπούλι): Ζετς 4, Στεβάνοβιτς, Κάτανιτς 8(1), Σούμπασιτς 6, Μπογκίτσεβιτς 3, Αρσένιτς 10, Κρβεντάκιτς 8, Σπασόγιεβιτς 10, Βοϊνοβιτς 5(1), Ιλιτς 2 Νόγκιτς 14(3).
ΕΛΛΑΔΑ (Καφαντάρη): Κιλαζίδου 2, Στεφάνου, Γεροστεργίου 2, Σταμάτη 3(1), Παυλοπούλου 9(1), Χριστινάκη 18(1), Θεοδώρου 6, Ντάνου 5(1), Νίξινα 12(1), Φασούλα 3, Καραμπάτσα 5, Λούκα.

Η Ελένη Καφαντάρη τόνισε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης: “Ήμασταν καλύτεροι από χθες και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχουμε διάρκεια και αυτό μας κοστίζει στο να κυνηγάμε στο σκορ. Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, γιατί δείχνει ότι έχουμε όρεξη να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Θα δουλέψουμε πολύ το αμυντικό μας transition και κάποιες λεπτομέρειες στην τακτική για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στο Ευρωπαϊκό. Θα έχουμε ρεπό αύριο και τη Δευτέρα γιατί νομίζω ότι το χρειάζονται τα κορίτσια και από την Τρίτη θα είμαστε ξανά στο γήπεδο για να δουλέψουμε για το στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…