Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πρόβλημα με Τσαλμπούρη και Μπιλλή!

Πρόβλημα με Τσαλμπούρη και Μπιλλή!

211424

tsalmpouris-ethniki-newn-andrwn-ireland

Η Εθνική Νέων Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον δύσκολο προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Χαλκίδας απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Παρασκευή, 18:45).

Ο Γιώργος Λιμνιάτης, μιλώντας για την αυριανή καθοριστική αναμέτρηση, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η “γαλανόλευκη” με τους Μουράτο, Τσαλμπούρη και Μπιλλή.

“Είναι σίγουρα το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα στο τουρνουά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Η Βοσνία έχει πολύ μεγάλη κορμιά, πολύ ψηλή πεντάδα, με κοντύτερο παίκτη πάνω από το 1,90μ. και έφεση στο ριμπάουντ λόγω του ύψους που έχει και της αθλητικότητας των παικτών της. Επίσης διαθέτουν παιδιά με πλούσιο ατομικό ταλέντο, όπως ο Άτιτς, ο Πόλουτακ και ο Λάζιτς. Ο κόσμος μας έχει συμπαρασταθεί μέχρι στιγμής. Αυτή τη φορά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και αυτά που ξέραμε πρέπει να τα ξεχάσουμε.

Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλά πάνω-κάτω, πολλές διακυμάνσεις και νομίζω ότι ο κόσμος σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση και την πειθαρχία σε όλα αυτά που κάνουμε θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην επικράτηση. Δυστυχώς έχουμε τρία παιδιά με πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, τον Μουράτο που είναι πιο σοβαρά από όλους, τον Τσαλμπούρη και τον Μπιλλή. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είναι και οι τρεις κοντά μας αύριο στο παιχνίδι”, ανέφερε ο Λιμνιάτης.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανέφερε από τη δική του πλευρά: “Παίξαμε πάρα πολύ καλά ως τώρα, ήμασταν σοβαροί επιθετικά και αμυντικά. Ειδικά έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω και τα παιδιά που είναι άρρωστα να είναι μαζί μας, όπως και ο κόσμος. Μακάρι να κάθονται και δίπλα στις γραμμές. Θέλουμε να δούμε πολλούς φιλάθλους, να έχουμε τη στήριξή τους όπως και μέχρι τώρα και να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ότι είχαμε χάσει πέρσι από τη Βοσνία. Τα παιδιά και τότε είχαν πάρει το τρόπαιο στο τέλος. Ελπίζω να νικήσουμε, γιατί αν χάσουμε τελειώσαμε, χάνεται η άνοδος οριστικά”.

Ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε: “Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ξέραμε εξ αρχής πως στα προημιτελικά θα έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο. Έτυχε να είναι η Βοσνία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά και να φτάσουμε στην τετράδα. Το αν είμαστε έτοιμοι ή όχι θα φανεί στην πράξη. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα αυτό και μένει να το αποδείξουμε. Η αναμέτρηση με τη Βοσνία είναι ένας τελικός για μας και θέλουμε από τον κόσμο να έρθει και πάλι στο γήπεδο να μας υποστηρίξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…