Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρόταση σε Τσαϊρέλη, νέα επαφή με Κλάντον

Πρόταση σε Τσαϊρέλη, νέα επαφή με Κλάντον

tsairelis klanton paok

tsairelis-klanton-paok

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις (Τέιλορ, Μιλιένοβιτς) έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ψηλού. Και ήδη οι εξελίξεις τρέχουν.

Πρώτη υπόθεση είναι ενός παλιού γνώριμου. Ο “Δικέφαλος του Βορρά”, παρ’ ότι δεν διαθέτει και τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Η καριέρα του 28χρονου σέντερ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την… κατιούσα και σε αυτό ποντάρουν στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να του προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον για restart. O Θεσσαλονικιός άσσος ξεκίνησε από τον Άρη, αγωνίστηκε σε Λάρισα και Τρίκαλα για να επιστρέψει στον “Αυτοκράτορα” την διετία 2010-12.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον αιώνιο αντίπαλο ΠΑΟΚ, όπου για δύο χρονιές (2012-14) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου. Το 2014 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Τενερίφης πριν επιστρέψει στην Ελλάδα στα μισά της σεζόν 2014-15, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης με αποτέλεσμα πλέον να επιζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με στόχο την επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο.

Οι εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση αναμένονται σύντομα, όμως ο ΠΑΟΚ “κυνηγά” άλλον ένα ψηλό.

Ο Κιθ Κλάντον την χρονιά που μας πέρασε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και για αυτό του κατατέθηκε πριν καιρό επίσημη πρόταση παραμονής στην ομάδα. Ο Αμερικανός σέντερ ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει δύο φορές, γεγονός που οδήγησε τους Θεσσαλονικείς να αφήσουν πίσω την υπόθεση αυτή, χωρίς όμως να κλείσουν την πόρτα. Έτσι, μετά από νέα συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής… έριξε γέφυρες με το χάσμα να μειώνεται. Πλέον, αναμένονται οι τελικές εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε “γάμο“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…