Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινος” μέχρι το 2024!

“Πράσινος” μέχρι το 2024!

charalampopoulos panathinaikos kifisia

charalampopoulos-panathinaikos-kifisia

Για πάντα… “πράσινος”
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει για τουλάχιστον οκτώ (!) χρόνια ακόμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “πράσινους” μέχρι το 2024.

Στο νέο του συμβόλαιο, υπάρχει NBA out, ενώ εφόσον κάνει το τεράστιο βήμα στην καριέρα του και αγωνιστεί σε ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, θα μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Ο 19χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ βαδίζει στα χνάρια του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη, έχοντας όλα τα φόντα να κάνει μία παρόμοια καριέρα με τις “σημαίες” του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οκτώ χρόνια.

“Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα”, δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο paobc.gr και συνέχισε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…