Κεντρική Basket League Άρης “Πολύ υψηλό το επίπεδο”

“Πολύ υψηλό το επίπεδο”

aris laskaris klirwsi

aris-laskaris-klirwsi

Το “παρών” στην κλήρωση του Champions League της FIBA έδωσε ο Νικόλαος Λάσκαρης, που λίγες ώρες αργότερα έκανε μία δήλωση σχετικά με τη νέα διοργάνωση και τους στόχους του Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”, τόνισε ότι στη φετινή διοργάνωση υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και υπογράμμισε με σιγουριά ότι τα επόμενα χρόνια το Champions League θα κυριαρχήσει. Τέλος, έστειλε μήνυμα ενίσχυσης του “Αυτοκράτορα” για να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Επιλέξαμε να αγωνιστεί ο Άρης στο Basketball Champions League γιατί κρίναμε πως είναι μια διοργάνωση με διαφάνεια, αξιοκρατία, σωστές αθλητικές αρχές και μεγάλη προοπτική. Για αυτούς τους λόγους θελήσαμε να έχουμε ενεργό ρόλο και από όσα έχουμε δει ως τώρα, δικαιωνόμαστε. Υπάρχει πολύ καλή και άκρως επαγγελματική οργάνωση.

Είμαστε σίγουροι πως το Basketball Champions League θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό μέσα στα επόμενα χρόνια. Ήδη λαμβάνουν μέρος πολύ δυνατές ομάδες. Έχουμε δεκαπέντε, ίσως και είκοσι ομάδες, που αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές και τα μπάτζετ τους, μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του πρώτου Basketball Champions League. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο δικός μας όμιλος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εμείς ως Άρης θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ομάδα μας να είναι και φέτος ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ευρωπαϊκός μας δρόμος για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει από την Σλοβενία και ανυπομονούμε για το πρώτο τζάμπολ του Basketball Champions League, που θα γίνει τον Οκτώβρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…