Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος ο Κασελάκης

Πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος ο Κασελάκης

leonidas kaselakis kifisia

leonidas-kaselakis-kifisia

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015/16, μετά από ψηφοφορία.

Ο 26χρονος φόργουορντ αναδείχθηκε πρώτος στις ψήφους των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Α1, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού πρώτος αναδείχθηκε ο Βασίλης Καββαδάς με ποσοστό 8,39%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στα 26 χρόνια του και στην πρώτη εμφάνιση του στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Κηφισιάς, ο Λεωνίδας Κασελάκης αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την σεζόν 2015-16.

Ο 26χρονος φόργουορντ πρώτευσε στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων συγκεντρώνοντας 9 ψήφους. Από 4 ψήφους πήραν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Κολοσσός H Hotels), Βασίλης Καββαδάς (Αρκαδικός) και Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός). Ο Κασελάκης ήταν πρώτος, επίσης, στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με 6 ψήφους έναντι 4 του Λαρεντζάκη.

Στην ψηφορία του φίλαθλου κοινού οι ψήφοι μοιράστηκαν. Πρώτος ήταν ο Καββαδάς με ποσοστό 8,39% των ψήφων, ενώ ο Κασελάκης συγκέντρωσε το 1,87% των προτιμήσεων”.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά του δήλωσε:

“Είναι ιδιαίτερα τιμητικός για μένα ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16“, ανέφερε αρχικά ο 26χρονος φόργουορντ της Κηφισιάς και συνέχισε:

“Είναι σημαντικό ότι οι άνθρωποι του χώρου και ιδιαίτερα οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων, αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τις προσπάθειες μου όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική χρονιά.

Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλη την ομάδα της Κηφισιάς. Ιδιαίτερα στους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά σε αυτή την εξέλιξη. Τον προπονητή, ο οποίος με πίστεψε, και τον γυμναστή Παναγιώτη Ζέρβα, που φρόντισε ώστε να έχω δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα της Κηφισιάς και τον Μιχάλη Καλαβρό, με τον οποίο δουλεύουμε πολλά χρόνια για την ατομική βελτίωση μου.

Ασφαλώς το αφιερώνω σε όλους τους συμπαίκτες μου και από τον πρόεδρο έως τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή της Κηφισιάς, με την ευχή η ομάδα να αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η στήριξη της ομάδας της Κηφισιάς ήταν πολύ σημαντική για μένα, γιατί οι ατομικές διακρίσεις έρχονται μέσα από την επιτυχημένες ομαδικές παρουσίες και η ομάδα την τελευταία σεζόν παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική και διεκδίκησε την είσοδο στην τετράδα της τελικής βαθμολογίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…