Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πάθος μόνο”

“Πάθος μόνο”

toliopoulos

toliopoulos

Ο Βασίλης Τολιόπουλος και Νίκος Δίπλαρος στάθηκαν στο λάθος τρόπο που μπήκε στον ημιτελικό με την Ισλανδία η Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ ξεκαθάρισαν πως η “γαλανόλευκη” θα πρέπει να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι και να βγάλει πάθος κόντρα στην Κροατία, ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δήλωσε: “Το λάθος έγινε από την αρχή του αγώνα. Μπήκαμε τελείως χαλαροί και το πληρώσαμε. Οι Ισλανδοί έμειναν κοντά, έβαλαν κάποια κρίσιμα σουτ και αγχωθήκαμε. Όταν έχουμε μέσο όρο παθητικό στο πρωτάθλημα 40 πόντους και σήμερα δεχόμαστε 70, ενώ ο Γιόνσον μάς βάζει δέκα λέι απ με τα χέρια κάτω, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη στον μικρό τελικό. Η Ελλάδα δεν είναι για τη δεύτερη κατηγορία, αλλά σήμερα δεν το δείξαμε και οι Ισλανδοί μάς κέρδισαν καθαρά. Πάθος μόνο για τον αυριανό αγώνα, να διεκδικούμε κάθε μπάλα”.

Ο Νίκος Δίπλαρος πρόσθεσε: “Δεν μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Όταν το κάναμε ήταν πλέον αργά, γιατί δεν είχαμε απέναντί μας μια μέτρια ομάδα, όπως στο υπόλοιπο τουρνουά. Αποτέλεσμα ήταν να κυνηγάμε από την αρχή του αγώνα και τελικά να μην τους πιάσουμε ποτέ. Έβαλαν σχεδόν όλα τα σουτ τους, έπρεπε να τους κουράσουμε, αλλά ήταν πολύ εύστοχοι. Μπορούσαμε εύκολα να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε την Κροατία και πάμε συγκεντρωμένοι να το πάρουμε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, τους έχουμε αντιμετωπίσει στην πρώτη κατηγορία και θέλουν τεράστια προσοχή. Ένας αγώνας είναι, πάμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα επηρεαστούμε ψυχολογικά. Αυτό είπαμε και με τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…