Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ, μέρος πρώτο

ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ, μέρος πρώτο

prelevic itoudis

prelevic-itoudis

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε φιλικό παιχνίδι στις 9 Σεπτεμβρίου, όμως οι… συναντήσεις ξεκίνησαν από τώρα.

Με αφορμή το σεμινάριο προπονητικής του ΣΕΠΚ που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena, ο Δημήτρης Ιτούδης που έδωσε το “παρών”, συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, όσο και με τον προπονητή της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο.

Πρέλεβιτς και Ιτούδης μίλησαν για διάφορα οργανωτικά θέματα του φιλικού παιχνιδιού του Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, συναντήθηκε με όλο το επιτελείο της ρωσικής ομάδας.

Αναλυτικά:
“Το σεμινάριο προπονητικής του ΣΕΠΚ που ολοκληρώθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena ήταν μία καλή ευκαιρία για όμορφες συναντήσεις. Η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Moscow Δημήτρη Ιτούδη, είχε ως αποτέλεσμα την συνάντηση του προέδρου και του προπονητή του ΠΑΟΚ με την αντιπροσωπεία της ρωσικής ομάδας.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς συναντήθηκε μετά από καιρό με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί μάλιστα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1995-96 και συζήτησαν αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων και οι λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο «Παλατάκι». Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του συναντήθηκε με όλο το επιτελείο της ρωσικής ομάδας (τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, τον βοηθό του Ανδρέα Πιστιόλη και τον γυμναστή Κώστα Χατζηχρήστο), που συμμετείχε στην κεντρική ομιλία της δεύτερης ημέρας του σεμιναρίου του ΣΕΠΚ.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…