Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Σαββίδης “μεταμόρφωσε” το Παλατάκι! (pic)

Ο Σαββίδης “μεταμόρφωσε” το Παλατάκι! (pic)

ivan savvidis paok palataki bane prelevic

ivan-savvidis-paok-palataki-bane-prelevic

Σε άλλη μία σπουδαία κίνηση για λογαριασμό του μπασκετικού ΠΑΟΚ προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και πολλές φορές ευεργέτης ολόκληρου του Συλλόγου, “μεταμόρφωσε” το PAOK Sports Arena.

Συγκεκριμένα, όλα τα καρεκλάκια του γηπέδου άλλαξαν και πήραν το “ασπρόμαυρο” χρώμα, βάζοντας τέλος στην… γκρίνια πολλών οπαδών του “Δικεφάλου” που τόνιζαν ότι δε ταιριάζουν στην ομάδα τα πολύχρωμα καθίσματα.

Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαφορετικός μόνο μέσα στο παρκέ. Αλλάζει και το γήπεδό μας. Το “Παλατάκι” παίρνει τα χρώματα που του ταιριάζουν και γίνεται ασπρόμαυρο. Και αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν!!“, αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της, με δεκάδες φίλους της ομάδας να αποθεώνουν (δικαίως) για άλλη μία φορά τον Ιβάν Σαββίδη.

Είτε αποτελεί μήνυμα για την ανάληψη της ΚΑΕ από τον ίδιο, είτε αποτελεί άλλη μία ένδειξη ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας, ο 57χρονος επιχειρηματίας δείχνει ότι δεν αφήνει αβοήθητο κανένα τμήμα του Συλλόγου.

paok-sports-arena-palataki

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…