Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ο πρωταγωνιστής Προμηθέας!

Ο πρωταγωνιστής Προμηθέας!

Promitheas Patron

Promitheas Patron

Ο Προμηθέας Πατρών είναι μία από τις επαρχιακές ομάδες, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Αν και νεοφώτιστοι, οι πατρινοί έχουν υψηλές βλέψεις, γεγονός που αποδεικνύεται από τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Πρώτος στόχος των πατρινών είναι, φυσικά, η άνετη παραμονή στα μεγάλα σαλόνια, ωστόσο οι άνθρωποι του Προμηθέα μπορούν να ονειρεύονται και κάτι παραπάνω, με βάση τον σχεδιασμό της ομάδας.

Οι πατρινοί έχουν ανακοινώσει ήδη την απόκτηση του Νίκου Γκίκα και του Μουχάμαντ Φαγέ, δύο παικτών που γνωρίζουν καλά την κατηγορία, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, εξετάζουν την περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου που αποχώρησε από την ΑΕΚ, ενώ “τσεκάρουν” παίκτες από το πάνω ράφι.

Οι νεοφώτιστοι διαθέτουν ακόμα πολύπειρους παίκτες στο ρόστερ τους, όπως ο Άγγελος Τσάμης και ο Φάνης Κουμπούρας, ενώ έχουν στον πάγκο τους τον Νίκο Βετούλα, ο οποίος έχει εξαιρετικό… μάτι στην αμερικανική αγορά, έχοντα φέρει στην Ελλάδα ουκ ολίγους εξαιρετικούς παίκτες για λογαριασμό του Απόλλωνα Πάτρας στο παρελθόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…