Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ο Προμηθέας με κέρδισε αμέσως”

“Ο Προμηθέας με κέρδισε αμέσως”

sarikopoulos

sarikopoulos

Τους λόγους που τον οδήγησαν τελικά στον Προμηθέα Πατρών αποκάλυψε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος μίλησε στην Εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Αναλυτικά:
Οι λόγοι που επέλεξα τον Προμηθέα για να συνεχίσω την καριέρα μου είναι πολύ απλοί και κατά βάση αγωνιστικοί. Προσωπικά ήθελα να έχω σημαντικό ρόλο στη νέα μου ομάδα, να συμμετέχω ουσιαστικά στην προσπάθεια που γίνεται και, παράλληλα, να έχω συνευθύνη στην πορεία που θα έχει φέτος ο Προμηθέας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω την αισιοδοξία μου και το πιστεύω μου ότι η πορεία μας τη νέα σεζόν θα είναι επιτυχημένη”, είπε αρχικά και συνέχισε.

Για την πρώτη επαφή του με τους ανθρώπους του Προμηθέα Πατρών: “Το κλίμα που συνάντησα στον Προμηθέα, στη διάρκεια των συζητήσεων που είχα με τους ανθρώπους του συλλόγου ήταν εξαιρετικό. Η επιθυμία όλων να με φέρουν στην Πάτρα για να συνεργαστούμε με έπεισε αμέσως για την επιλογή μου. Αυτά που γνωρίζω για τον Προμηθέα είναι μόνον θετικά. Ξέρω πως είναι μια ομάδα υπόδειγμα σε ό,τι αφορά στον τρόπο λειτουργίας της, η οποία περιστοιχίζεται από ανθρώπους με όρεξη και αγάπη για το άθλημα, αλλά και με υπομονή, κάτι που είναι ίσως και το βασικότερο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές βλέποντας το πλάνο, αλλά και τη μεθοδικότητα με την οποία κινείται σε όλα τα επίπεδα ο Προμηθέας”.

Για τους στόχους του: “Οι ατομικοί μου στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν παρεκκλίνουν από τους στόχους της ομάδας, τους οποίους θα θέσουν η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Προσωπικά, θέλω να κερδίζω και η ομάδα μου να είναι επιτυχημένη. Είναι μια πρόκληση για εμένα η συνεργασία μου με τον Προμηθέα, όμως πιστεύω πως στην προκειμένη περίπτωση είναι εφικτό να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι η ατομική διάκριση θα έρθει μόνο μέσα από την ομαδική επιτυχία. Βοηθώντας, λοιπόν, τον Προμηθέα, βοηθάω και τον εαυτό μου σαν παίκτη. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και μια άκρως απαιτητική σεζόν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι του Προμηθέα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…