Κεντρική Διεθνή “Ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη” (vid & pics)

“Ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη” (vid & pics)

212828

bartzwkas-barcelonaΘήτευσε σε Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι και Πανιώνιο. Κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό (2013), ενώ οδήγησε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν -για πρώτη φορά στην ιστορία της- στο φάιναλ φορ (2016). Ο λόγος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος πραγματοποίησε το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του, καθότι υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Μπαρτσελόνα.

bartzwkas-barcelona-parousiasi

Ο 51χρονος τεχνικός, ή, εναλλακτικά, ο “Coach B” ξεναγήθηκε στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”, τονίζοντας ότι: “Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη και τον ξέρει όλος ο κόσμος.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της Μπαρτσελόνα. Μία ομάδα που όλος ο κόσμος θέλει να προπονήσει. Δεν ήταν εύκολο να έρθω, γιατί είχα συμβόλαιο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά τέλος καλό όλα καλά”.

bartzwkas-parousiasi-barcelona1

Προσέθεσε, δε, ότι: “Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παίζει ελκυστικό μπάσκετ, θα κατακτά τίτλους και θα βγάζει παίκτες. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες του συλλόγου”.

bartzwkas-parousiasi-barcelona2

Ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ της “Μπάρτσα“, Χοάν Μπλαντέ, υπογράμμισε ότι: “Είναι ο προπονητής που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα. Πληροί τις προϋποθέσεις της ομάδας κι είμαι σίγουρος πως θα είναι ένας μεγάλος προπονητής για τον σύλλογο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε, καθώς χρειάσθηκε μεγάλη προσπάθεια. Έκανε πολύ καλή δουλειά στη Λοκομοτίβ και, μάλιστα, κατάφερε να μας αποκλείσει. Πλέον, κοιτάμε μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…