Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Μάντζαρης στο πλευρό του “Πρι”

Ο Μάντζαρης στο πλευρό του “Πρι”

mantzaris aggelopoulos printezis

mantzaris-aggelopoulos-printezisΈνας ακόμα παίκτης προστέθηκε στη λίστα των αθλητών που θα είναι παρόντες στο “AegeanBall Festival” (12-17/07). Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και θα ταξιδέψει στη Σύρο, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης κι ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Το δελτίο Τύπου:

“Ένας ακόμη αθλητής από τη “χρυσή” γενιά του ’90 θα βρεθεί στη Σύρο για το “LG AegeanBall Festival“! Ο back-to-back Πρωταθλητής Ευρώπης (2012, 2013) και back-to-back Πρωταθλητής Ελλάδας (2015, 2016) με τον Ολυμπιακό, Βαγγέλης Μάντζαρης, προστίθεται στη λίστα των καλεσμένων του πιο λαμπερού τουρνουά του καλοκαιριού!

Ο 26χρονος guard, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του και μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr: “Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα βρεθώ στην πρώτη σεζόν του “LG AegeanBall Festival“. Είμαι μια σπουδαία πρωτοβουλία! Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Θα είμαστε όλοι εκεί για τον Γιώργο! Είναι η καλύτερη ευκαιρία για λίγες μέρες ξεκούρασης, ώστε να γυρίσουμε δυναμικά στη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά, που θα συμμετέχουμε, είμαστε φίλοι, παρά το γεγονός ότι είμαστε από διαφορετικές ομάδες. Είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο σε τέτοιες κινήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…