Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Κλαβέρ κι ο Καλάθης

Ο Κλαβέρ κι ο Καλάθης

victor claver lokomotiv kuban krasnodar eb15

victor-claver-lokomotiv-kuban-krasnodarΟ Παναθηναϊκός, μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Οκάρο Ουάιτ (υπέγραψε στους Μαϊάμι Χιτ), έχει στρέψει το βλέμμα του στην περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ, προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση “4“.

Οι διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο Ισπανό φόργουορντ βρίσκονται σε θετικό στάδιο κι όλα θα ξεκαθαρισθούν μες στο Σαββατοκύριακο. Οι “πράσινοι“, έτσι, ετοιμάζονται για νέα οικονομική υπέρβαση, δείχνοντας την επιθυμία τους να επιστρέψουν στην κορυφή τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα.

Το “τριφύλλι“, πέραν του Κλαβέρ, εξετάζει και την περίπτωση του Πατ Καλάθη. Ο 30χρονος φόργουορντ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον θέλει για back-up στο “3“. Ο αδερφός του Νικ άρχισε την καριέρα του στο Μαρούσι, όπου αγωνίσθηκε για δύο χρόνια (2008-’10).

Ακολούθως, προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Κολοσσό Ρόδου (2010-’11), ενώ έπαιξε στους “πράσινους” τη σεζόν 2011-’12. Την επόμενη χρονιά, δε, μετακόμισε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα (2012-’13), κι από το 2013 αγωνίζεται στην Αστάνα (Καζακστάν).

Μέτρησε 12.5 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην περσινή VTB League, με την ομάδα του να τερματίζει στην προτελευταία θέση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …