Κεντρική Διεθνή “Ο Ιτούδης είναι σπουδαίος προπονητής”

“Ο Ιτούδης είναι σπουδαίος προπονητής”

teodosic bogdanovic

teodosic-bogdanovic

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στην ιστοσελίδα “novosti” και αναφέρθηκε στην πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:
Όπως κάθε καλοκαίρι, ανυπομονώ να πάμε εκεί και να παλέψουμε για το μετάλλιο. Πηγαίνουμε στο Ρίο για μία σημαντική δουλειά, όχι για τουρισμό. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στο βάθρο”, δήλωσε αρχικά.

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: “Είναι τόσο όμορφο που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα να το πάρουμε και του χρόνου (γέλια). Πραγματοποίησα ένα όνειρο έπειτα από χρόνια προσπαθειών, τη στιγμή που νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ”.

Σε ερώτηση για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη, απάντησε: “Είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Έχω πει πως δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου τόσο βίντεο. Ο Ιτούδης προετοιμάζει όλη τη νύχτα για τα παιχνίδια που έρχονται και βλέπει πάρα πολλά παιχνίδια των αντίπαλων ομάδων. Μας μεταφέρει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άξιζε, όμως, γιατί η ΤΣΣΚΑ πήρε την Euroleague. Ο Ιτούδης είναι σπουδαίος προπονητής”.

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει: “Ήταν πάντα δύσκολα απέναντι στον Χάινς, αλλά μετά τον πήραμε στην ΤΣΣΚΑ και τώρα είμαι χαλαρός”.

Οσο για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ανέφερε: “Έχω πει πάρα πολλές φορές πως το θέλω και αυτό δεν αμφισβητείται. Ωστόσο, δεν θέλω να πάρω κάποια βιαστική απόφαση και να κάνω λάθος. Θέλω τη σωστή ομάδα, στη σωστή στιγμή. Θέλω να παίζω και όχι να κάθομαι στον πάγκο. Θα δούμε. Το συμβόλαιό μου με την ΤΣΣΚΑ λήγει το επόμενο καλοκαίρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…