Κεντρική Ασίστ Shadow “Νίκος Γκάλης” και στην Ηλεία! (pic)

“Νίκος Γκάλης” και στην Ηλεία! (pic)

nikos galis gkalis ileia

nikos-galis-gkalis-ileia

Ένα ακόμα γήπεδο με το όνομα του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα υπάρχει πλέον στην Ελλάδα. Ο λόγος για το σύγχρονο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Πύργου Ηλείας, το οποίο βαφτίστηκε και αυτό (μετά το ΟΑΚΑ) σε “Νίκος Γκάλης“.

Το iliaoikonomia.gr, γράφει χαρακτηριστικά: “Ένα από τα καλύτερα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στην Ελλάδα που θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Η τελική του μορφή διαμορφώθηκε από τον εθελοντισμό και την συνεχή προσπάθεια μιας «παρέας» παιδιών που με την επιμονή και την υπομονή τους κατάφεραν τόσα χρόνια να του δώσουν αυτή τη μορφή».

Ήδη έχει καθαριστεί ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων απο ξερά χορτάρια και σκουπίδια απο εθελοντές και μέλη του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Πύργου «Ολυμπιος» καθώς και με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής.

Επισκευάστηκαν 2 ταμπλό μπασκετών ενώ τοποθετήθηκε ένα καινούργιο ταμπλό στο γήπεδο «Νίκος Γκάλης». Επίσης χρωματίστηκε ο χώρος και τα παγκάκια ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα δυο κεντρικά γήπεδα μεγάλη εξέδρα 7,5μ.. Το πρωί του Σαββάτου προστέθηκε τσιμέντο σε χωμάτινα σημεία πίσω απο τα γήπεδα του μπάσκετ ενώ χρωματίστηκαν και κάποια άλλα σημεία των εγκαταστάσεων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…