Κεντρική Ασίστ Shadow “Νίκος Γκάλης” και στην Ηλεία! (pic)

“Νίκος Γκάλης” και στην Ηλεία! (pic)

nikos-galis-gkalis-ileia

Ένα ακόμα γήπεδο με το όνομα του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα υπάρχει πλέον στην Ελλάδα. Ο λόγος για το σύγχρονο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Πύργου Ηλείας, το οποίο βαφτίστηκε και αυτό (μετά το ΟΑΚΑ) σε “Νίκος Γκάλης“.

Το iliaoikonomia.gr, γράφει χαρακτηριστικά: “Ένα από τα καλύτερα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στην Ελλάδα που θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Η τελική του μορφή διαμορφώθηκε από τον εθελοντισμό και την συνεχή προσπάθεια μιας «παρέας» παιδιών που με την επιμονή και την υπομονή τους κατάφεραν τόσα χρόνια να του δώσουν αυτή τη μορφή».

Ήδη έχει καθαριστεί ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων απο ξερά χορτάρια και σκουπίδια απο εθελοντές και μέλη του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Πύργου «Ολυμπιος» καθώς και με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής.

Επισκευάστηκαν 2 ταμπλό μπασκετών ενώ τοποθετήθηκε ένα καινούργιο ταμπλό στο γήπεδο «Νίκος Γκάλης». Επίσης χρωματίστηκε ο χώρος και τα παγκάκια ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα δυο κεντρικά γήπεδα μεγάλη εξέδρα 7,5μ.. Το πρωί του Σαββάτου προστέθηκε τσιμέντο σε χωμάτινα σημεία πίσω απο τα γήπεδα του μπάσκετ ενώ χρωματίστηκαν και κάποια άλλα σημεία των εγκαταστάσεων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
  • Το buzzer beater του Αργυρού

    Μας έχει συνηθίσει να ξεσηκώνει τον κόσμο στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται και…
  • Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

    Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…
  • Χρόνια πολλά πιγκουινάκι

    Παγκόσμια ημέρα των ζώων και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον αγράμματο, ο οποίος ξεκίνη…
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το buzzer beater του Αργυρού

Μας έχει συνηθίσει να ξεσηκώνει τον κόσμο στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται και…