Κεντρική Basket League Νέο σήμα για τον Απόλλωνα Πατρών

Νέο σήμα για τον Απόλλωνα Πατρών

Apollon Patras Kosmos

Apollon Patras-KosmosΟ Απόλλωνας Πατρών γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας του, ύστερα απο την ίδρυσή του το 1926 και θέλησε να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η διοίκηση, μέσω ανακοίνωσή της, παρουσιάζει το νέο σήμα της ομάδας και καλωσορίζει την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Απόλλων Πάτρας γιορτάζει τα 90 χρόνια της ιστορίας του και υποδέχεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανεωμένος! Στo νέο επετειακό σήμα στο οποίο αποτυπώνεται η ιστορία του συλλόγου, αλλά και το σύγχρονο πρόσωπό του, η ομάδα καλωσορίζει τη νέα χρονιά.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που πριν από εννέα δεκαετίες προχώρησαν στην ίδρυση του συλλόγου, αλλά και ως ελάχιστη αναγνώριση σε όλους όσοι έχουν προσφέρει όλα αυτά χρόνια, η επικείμενη χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες.

Η φετινή επέτειος θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας ακόμη πιο δυναμικής πορείας που θα χαράξει ο σύλλογος στον πατραϊκό αθλητισμό, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ και στο βόλεϊ.Ο Απόλλων Πάτρας μεγάλωσε μαζί με τους φιλάθλους του και θα συνεχίσει να μεγαλώνει με τη δική τους στήριξη. Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα έχουμε την υποχρέωση να υπηρετούμε πιστά τον σύλλογο και τα αθλητικά ιδανικά του.

Με «οδηγό» το παρελθόν μας, δημιουργούμε το παρόν και επενδύουμε συνεχώς για ένα καλύτερο μέλλον και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας. 90 χρόνια Απόλλων Πάτρας και συνεχίζουμε….

apollon-patrwn-erasitexnis-new-neo-badge-sima

 

apollon-patrwn-sima-badge-new-neo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…