Κεντρική Basket League “Να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στην Α1”

“Να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στην Α1”

Martin Palbland

Martin Palbland

Η Κύμη από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία και έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό του ρόστερ της.

Ένας από τους νέους της παίκτες, ο Μάρτιν Πάλμπλαντ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας στις πρώτες του δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης ανέφερε, πως θέλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό με τη νέα του ομάδα και πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πιστεύω ότι πέρυσι με τον Απόλλωνα δεν έδειξα όλες τις δυνατότητες μου. Με τη νέα μου ομάδα τον ΓΣ Κύμης θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δείξω ότι μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα μέσα στο παρκέ. Ξέρω ότι η ομάδα μου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Με ενημέρωσαν ότι έχει πετύχει έξι συνεχόμενες ανόδους και αυτό αφενός είναι τεράστια επιτυχία αφετέρου δείχνει την ποιότητα της ομάδας και τον τρόπο που λειτουργεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της και ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. ‘Εχω μάθει ότι η διοίκηση βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα η οποία λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια“.

Όταν έμαθε, πως συμπαίκτης του θα είναι ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ενθουσιάστηκε: “Αυτά είναι πολύ καλά νέα, είναι πολύ δυνατός παίκτης, βλέπω ότι χτίζεται μια δυνατή ομάδα”.

Τι στόχους θέτει ο ίδιος για τη νέα σεζόν?: “Πιστεύω ότι βασικός στόχος είναι αρχικά η παραμονή στην κατηγορία και μετά η είσοδος στα πλέι οφ. Είναι πολύ δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη”.

Ο Πάλμπλαντ τώρα ξεκουράζεται παρέα με την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία σε δυο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι: “Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περιμένουμε με ανυπομονησία το αγοράκι μας. Χαίρομαι που θα είμαστε όλοι μαζί στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πολύ φιλόξενοι και έχω να πω τα καλύτερα από την περσινή μου εμπειρία. Είναι πολύ φιλικοί, σε αγκαλιάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι μέλος της οικογένειας τους”.

Ενώ, έστειλε και το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν: “Μου είπαν ότι οι φίλαθλοι βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα ανυπομονώ να τους γνωρίσω και όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στην “παρθενική” χρονιά μας στην Α1“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…