Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Να παρέμβει ο Κοντονής

Να παρέμβει ο Κοντονής

katsikaris

katsikaris

Επειδή έχει κι η πλάκα όρια, ο Σταύρος Κοντονής οφείλει τη Δευτέρα το πρωί να στείλει τις υπηρεσίες του στην ΕΟΚ. Ο Φώτης Κατσικάρης δήλωσε “ήμουν χωρίς συμβόλαιο φέτος. Είχα συμφωνήσει για δύο χρόνια, όμως τώρα ήμουν δίχως συμβόλαιο, άρα δεν υπάρχουν ούτε παραιτήσεις, ούτε απολύσεις“.

Προσπερνώ πως αυτό έπρεπε να το είχε πει τον Χειμώνα, όχι τώρα μετά την αποτυχία στο προολυμπιακό τουρνουά. Προσπερνώ ακόμα και το γεγονός ότι σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό της ACB δεν επιτρεπόταν να έχει συμβόλαιο και στην Εθνική Ελλάδας και στη Μούρθια. Από τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει πως δεν είχε συμβόλαιο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού οφείλει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Στο Τορίνο πήγε εθελοντικά; Πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα του ταξιδιού, από την τσέπη του; Όπως και τα έξοδα στην Τουρκία και στη Σερβία; Αν όχι, γιατί πληρώνει το ελληνικό δημόσιο χρήματα για να ταξιδέψει ένας ιδιώτης; Αν είναι έτσι, θέλω στο επόμενο ταξίδι να πάω κι εγώ.

Όσα είχα γράψει (και στο we24.gr) για τα… καλά της ΕΓΟ (Γυμναστική Ομοσπονδία), ισχύουν και στην περίπτωση του Κατσικάρη. Αν δεν είχε συμβόλαιο, αν δεν ήταν επισήμως ομοσπονδιακός τεχνικός, έπρεπε να πληρώσει από την τσέπη του (ή να του τα κάνει δώρο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, από τη δική του τσέπη) τα έξοδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…