Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Να μην χαθούμε Κυριάκο

Να μην χαθούμε Κυριάκο

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Αυτό θα πει να έχεις τα “μέσα” και να περνά ο λόγος σου. Γιατί, εδώ που τα λέμε, το υπό κατάθεση Αθλητικό Νομοσχέδιο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Κυριάκου Ταβουλαρέα, ο οποίος πρέπει να… παραγγείλει πολυθρόνα για τις προσεχείς συνεδριάσεις της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ώστε να μην πιάνετε. Τόσα χρόνια που θα κάθεται σε αυτήν, να είναι ειδικά προσαρμοσμένη.

Από αυτά που διαρρέουν, για να γίνει κάποιος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας πρέπει να είναι 10 χρόνια διεθνής διαιτητής. Πώς είναι ο Καλαματιανός; Καμία σχέση. Βεβαίως, προλαβαίνει να τρέξει, είτε για να αποσυρθεί η επίμαχη φράση, είτε για να του προστεθούν χρόνια διεθνούς. Να το κάνει σαν αυτασφάλιση, βρε παιδί μου. Τι τις είχαμε τις άκρες (στον Σαμαρά)…

Πέρα από την πλάκα, δεν θα μας λείψει ο Κυριάκος. Μπορεί να λείψει στον αυτόκλητο (θέλουμε να πιστεύουμε) ιδιωτικό φωτογράφο και αγιογράφο, μπορεί να λείψουν από τους διαιτητές τα ποιητικά μηνύματά του, αλλά στον χώρο της διαιτησίας δεν θα λείψει. Γιατί δεν είχε και πολλά να προσφέρει. Ολοκληρώθηκαν οι υπηρεσίες, ο χρόνος και το (παρατεταμένο) 10λεπτο δημοσιότητας.

Θα χάσουμε και τον Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος εμπίπτει στον περιορισμό πρώτου βαθμού συγγένειας, με διαιτητή (τον υιό). Εμείς το γράφαμε καιρό τώρα κι όταν έχουμε στα χέρια μας το νομοσχέδιο θα το θυμίσουμε. Μαζί με τον Συμεωνίδηκαίγεται” κι ο Πιτσίλκας, κι ο Μάνος, αλλά αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να δείχνει και τίμια.

Υ.Γ.: Επειδή εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι, αν διοργανώσει αποχαιρετιστήριο πάρτι ο Κυριάκος και μας καλέσει (δεν πρόκειται), μπορεί να μην πάμε (θα έχει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ ο αγράμματος), αλλά ένα γλυκό, μια ανθοδέσμη, το κάτι τις μας, θα το στείλουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…