Κεντρική Ασίστ Shadow “Με υπομονή θα ξαναβρεθούμε στον δρόμο των επιτυχιών”

“Με υπομονή θα ξαναβρεθούμε στον δρόμο των επιτυχιών”

Ζήσης

nikos-zisis-ethniki-ellados

Στο μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς στη Σύρο βρέθηκε και ο Νίκος Ζήσης και σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα επτά χρόνια που έχει μείνει μακριά από τα μετάλλιαη Εθνική Ελλάδας, ενώ τόνισε, πως με υπομονή θα επιστρέψουν ξανά στις επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πιστεύω πως τα επτά χρόνια πρέπει να τα διαχωρίσεις. Υπήρχαν διαφορετικές ομάδες στην Εθνική. Είναι δουλειά της ομοσπονδίας να βρει ποιος είναι ο κατάλληλος (εφόσον αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης). Δεν πρέπει να δίνουμε έξτρα βάρος στα παιδιά. Υπήρχαν έξι νέα παιδιά στη δωδεκάδα. Ο Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά στην Ευρώπη είχε ηγετικό ρόλο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και θα ξαναβρεθούμε στον δρόμο των επιτυχιών.

Πολλές φορές όλα εξαρτιόνται από ένα παιχνίδι. Η Κροατία ήταν πολύ καλή και είδαμε τι κάζο έπαθαν οι Ιταλοί, που είχαν στηρίξει πολλά σε αυτά τα τουρνουά”.

Τέλος, ο γκαρντ ρωτήθηκε για την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής της Ευρωλίγκας κι αν θα επηρεάζει πλέον την απόφαση των παικτών για συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες:

“Όλα παίζουν ρόλο. Να ξεκουραστείς για 2-3 καλοκαίρια και να παίξεις στη συνέχεια δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…