Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κόνιαρης – Μπιλλής σχολιάζουν την πορεία της Εθνικής

Κόνιαρης – Μπιλλής σχολιάζουν την πορεία της Εθνικής

hellas-ellada-newn-andrwn-koniaris

Για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος Νέων Ανδρών μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ οι Αντώνης Κόνιαρης και Σωτήρης Μπιλλής. Αμφότεροι συμφώνησαν πως μέχρι στιγμής οι αντίπαλοι ήταν χαμηλότερου επιπέδου, ωστόσο εστίασαν στο καλό πρόσωπο της ομάδας. Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι θα πρέπει να έχουν ανάλογη συνέχεια με συγκέντρωση και έστειλαν μήνυμα στον κόσμο να τους στηρίξει.

Αναλυτικά:
Αντώνης Κόνιαρης: “Μας βοηθάνε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε δώσει ως τώρα, αν και θα τα θέλαμε λίγο πιο δυνατά από ό,τι ως τώρα. Όμως δεν έχει σημασία, γιατί η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμαστε λίγο από τώρα και το παιχνίδι με τη Βοσνία. Να είμαστε υγιείς και θα παίξουμε δυνατά την Παρασκευή. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει εδώ με τον κόσμο, δεν περίμενα να είναι τόσο πολλοί φίλαθλοι από το πρώτο ματς και να έρχονται όλο και περισσότερο. Τους ευχαριστούμε πολύ”.

Σωτήρης Μπιλλής: “Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία σχετικά εύκολα ματς. Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε διαφορετικά, το βλέπουμε σαν μια πολύ καλή προπόνηση και προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε τόσα χρόνια όλοι μαζί, έχουμε γίνει μια παρέα, μια οικογένεια και αυτό βοηθά πολύ στη χημεία μας. Από το πρώτο παιχνίδι έχουμε δει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και μας βοηθά πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις των Παμπαίδων (γεν.2006)

Το Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2006) έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Πα…