Κεντρική Basket League Άρης “Κλείνει” ο Καββαδάς!

“Κλείνει” ο Καββαδάς!

ethniki elladas ellados kavvadas kavadas papapetrou proponisi

ethniki-elladas-ellados-kavvadas-kavadas-papapetrou-proponisi

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για την απόφαση του Ολυμπιακού να αφήσει ελεύθερο τον Βασίλη Καββαδά. Ο 24χρονος σέντερ έχει πλέον στα χέρια του την… τύχη του, καθώς και την επιλογή να διαλέξει ο ίδιος που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Και όλα δείχνουν… Άρης.

Το φλερτ αυτό κρατάει περισσότερο από ένα μήνα, με το eBasket να σας ενημερώνει για τη συγκεκριμένη υπόθεση από τις 16 Ιουνίου. Ο Άρης θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του τον Έλληνα άσσο που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα και φυσικά έχει μεγάλο ταλέντο. Ο ίδιος μάλιστα είχε και συνομιλία με τον Βασίλη Σίμτσακ παλαιότερα, όπως αποκάλυψε ο νυν άσσος του Άρη , όπου έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, με τον Άρη να έχει κάνει γνωστή την πρότασή του η οποία και καλύπτει τον Βασίλη Καββαδά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο, με τον τέως -πλέον- καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος να μεταβεί στη συμπρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…