Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Και εγένετο το 7DAYS Eurocup

Και εγένετο το 7DAYS Eurocup

eurocuo

eurocuo

Παλαιότερα, στα μέσα της δεκαετίας του 90′, η Chipita είχε δώσει το όνομα της στο Πανιώνιο. Τώρα, ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε μια νέα χορηγική συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ευρωλίγκα και Chipita συνεργάζονται για πρώτη φορά, αποφασίζοντας την ένταξη της εταιρίας “7Days” ως name partner του EuroCup.

Ο βασικός ιδιοκτήτης και CEO της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε: “Η 7DAYS είναι περήφανη για αυτή η συμφωνία. Είναι το τέλειο timing για να γίνουμε συνεργάτες. Είναι σημαντικό να βρίσκεις συνεργάτες με ίδιους στόχους και προσδοκίες. Σαν εταιρία στηρίζουμε το μπάσκετ, το κάναμε και παλιότερα με δύο ομάδες στην Ελλάδα. Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτή τη συνεργασία. Απευθυνόμαστε σε μια τεράστια αγορά. Θέλουμε να καλοσωρίσουμε τις ομάδες που είναι μέλη της οικογένειας της Euroleague και δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για την από κοινού ανάπτυξη των διοργανώσεων”.

Από τη μεριά του ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε: “Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν. Έχουμε ένα πολύ καλό προϊόν να παρουσιάσουμε και μια πολύ μεγάλη εταιρία να μας υποστηρίζει, έναν νέο συνεργάτη, την 7DAYS, η οποία εμπιστεύεται την Euroleague για να συνδεθεί με τους φιλάθλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…