Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Κάτοικος Λαυρίου και του χρόνου!

Κάτοικος Λαυρίου και του χρόνου!

brandon young lavrio

brandon young-lavrio

Το Λαύριο πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην παρθενική του συμμετοχή στη Basket League, κι όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν διατηρήσουν στο ρόστερ τους περισσότερους αθλητές της περασμένης σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, το Λαύριο ανακοίνωση επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μπράντον Γιανγκ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός την περασμένη χρονιά, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Γιανγκ! Ο Αμερικανός σκόρερ, παρά το γεγονός ότι μετά την εξαιρετική χρονιά του με το Λαύριο, είχε στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα!

Ο 25άχρονος και ύψους 1,91μ. γκαρντ αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος του Λαυρίου, σκοράροντας κατά μέσο όρο 12,1 πόντους, ενώ μάζευε 3,1 ριμπάουντ και μοίραζε 2,7 ασίστ. Με την παραμονή του Μπράντον Γιανγκ αποδεικνύεται το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Λαύριο και τη σχέση ζωής που δημιουργούν οι αθλητές με την ομάδα! Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλητές και κόσμος, μαζί-μια γροθιά, θα δώσουμε τη μάχη μας και τη νέα σεζόν με στόχο ακόμη περισσότερες νίκες! Συνεχίζουμε…

Εκ του γραφείου Τύπου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…