Κεντρική Διεθνή Προολυμπιακό “Είμαι εδώ για την Ολυμπιάδα” (vid)

“Είμαι εδώ για την Ολυμπιάδα” (vid)

ethniki elladas ellados mpourousis bourousis2

ethniki-elladas-ellados-mpourousis-bourousis2Ο Γιάννης Μπουρούσης εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνισθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο 32χρονος Καρδιτσιώτης σέντερ, δε, αναφέρθηκε στον επικείμενο ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο, κόντρα στην Κροατία (08/07, 17:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι μία νέα ομάδα, με αλλαγές, με νέο προπονητή. Έχουν κίνητρο, γιατί πέρσι τους κερδίσαμε μέσα στο σπίτι τους και θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό κι αυτό θα καταφέρουμε αύριο”.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Δεν είναι σωστό να μιλάμε για μένα και τον Γιάννη. Υπάρχουν έξι νέοι παίκτες και πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Προσπαθούμε, ακόμη και σήμερα, να βρούμε τη χημεία μας. Από κει και πέρα, από την Κροατία γνωρίζουμε τον Μπογκντάνοβιτς, τον Σάριτς, τον Ούκιτς και τον Σιμόν. Έχουν καλές μονάδες. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να νικήσουμε”.

Για το πώς προετοιμάζουν τα νέα μέλη της ομάδας για ένα νοκ-άουτ παιχνίδι: “Κουβέντα γίνεται κάθε μέρα, αλλά δεν είναι εύκολο να το αφομοιώσεις. Πρέπει να νιώσεις μέσα στο παιχνίδι πόσο κρίσιμο είναι. Κανείς δεν θα πέσει να τους “φάει”, να τους “πλακώσει”.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι: “Φυσικά δεν θέλω να αποτύχουμε. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να πάω στην Ολυμπιάδα. Η ομάδα είναι καινούργια. Συν τοις άλλοις, κάποιοι θα φύγουν ύστερα από αυτήν τη διοργάνωση. Είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά να γαλουχηθούν και να νιώσουν ότι η Εθνική θα υπάρχει και του χρόνου και του παραχρόνου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Προολυμπιακό

Δειτε επισης

Γερμανία – Γεωργία 100-73

Η Γερμανία ισοπέδωσε τη Γεωργία του Ηλία  Ζούρου. Η Γερμανία έκανε το 4/4 στο MundoBasket …