Κεντρική NBA “Είμαστε ξεκάθαρα απογοητευμένοι”
NBA

“Είμαστε ξεκάθαρα απογοητευμένοι”

kevin durant

kevin durant

Φανερά απογοητευμένοι είναι οι άνθρωποι στις τάξεις της Οκλαχόμα, μετά την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του, Κλέιτον Μπένετ δήλωσε: “Η συμβολή του Κέβιν στην ομάδα μας αυτά τα εννέα χρόνια ήταν μεγάλη, εντός κι εκτός γηπέδου. Βοήθησε τους Θάντερ να μεγαλώσουν και να πετύχουν με πολλούς ανυπολόγιστους τρόπους και είχε αντίστοιχο αντίκτυπο στην κοινωνία. Τον ευχαριστούμε για την ηγετικότητά του, το παιχνίδι του και πώς αντιπροσώπευσε την πόλη της Οκλαχόμα και ολόκληρη την πολιτεία της Οκλαχόμα“.

Ενώ, ο εκτελεστικός διευθυντής, αντιπρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ, Σαμ Πρέστι ανέφερε: “Ο Κέβιν άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον οργανισμό των Θάντερ και την πολιτεία της Οκλαχόμα ως ένας εκ των πρωταρχικών ιδρυτών της ομάδας. Δεν μπορούμε επακριβώς να αναφέρουμε τι σήμαινε για την ίδρυση της ομάδας και την επιτυχία της. Μπορεί να είμαστε ξεκάθαρα απογοητευμένοι που επέλεξε να προχωρήσει, αλλά οι αξίες που βοήθησε να θεμελιωθούν μας οδηγούν να τον ευχαριστήσουμε για τους πολλούς απτούς και μη τρόπους που βοήθησε το πρόγραμμά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…