Κεντρική Διεθνή Ικανοποιημένος ο Ζούρος (vid)

Ικανοποιημένος ο Ζούρος (vid)

Ζούρος Προμηθέας

zourosΟ Ηλίας Ζούρος εξέφρασε την ικανοποίησή του σε ό,τι αφορά την προσπάθεια των παικτών του. Η Εθνική Γεωργίας προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017 κι έχει τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο, με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τη Σλοβακία και την Αλβανία.

“Μέχρι τώρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα, ώστε να κάνουν οι παίκτες τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να δούμε πού βρισκόμαστε.

Χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ, γιατί υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία, που προσπαθούμε να προσθέσουμε στο παιχνίδι, κυρίως, αμυντικά. Όπως είπαμε, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες.

Δυστυχώς, δεν είχαμε τον Σενγκέλια όλo αυτό το διάστημα, γιατί προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του”, υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος φιλοδοξεί να οδηγήσει τη Γεωργία στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Θα ξεκινήσουμε τα φιλικά πολύ σύντομα, αλλά ο στόχος μας είναι να φανούμε έτοιμοι στις 31 Αυγούστου, όταν θα αντιμετωπίσουμε την Αλβανία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…