Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Η ομάδα πάνω από το εγώ”

“Η ομάδα πάνω από το εγώ”

gorgonis ethniki

gorgonis-ethniki

Για την εθνική Εφήβων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Διογένης Γοργόνης. Ο νεαρός άσσος, σχολίασε τις δύο νίκες κόντρα στη Σλοβενία, αλλά και τα όσα μαθαίνουν με τον καιρό όλοι οι παίκτες. Τέλος, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνοχή που παρουσιάζουν σαν ομάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται λίγο καιρό μαζί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τις δύο νίκες κόντρα στην Σλοβενία:΅”Το μόνο που δεν θα γίνει είναι να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δεν το πιστεύω. Αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα”.

Για το τι του άρεσε περισσότερο: “Πριν από οτιδήπτοε μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε… Πολύ θετικό, πολύ καλό. Και άσχετο με το αγωνιστικό ήταν διαφορετική γενικότερα η ατμόσφαιρα στο δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο, γιατί έγινε ο αγώνας στο πλαίσιο μιας γιορτής των Σλοβένων”.

Για το τι “έμαθαν” και κέρδισαν πιο εύκολα στο δεύτερο παιχνίδι: “Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν έτοιμοι και φάνηκε από τα πολλά λάθη μας. Είδαμε το παιχνίδι σε βίντεο και με τις συμβουλές του κόουτς βελτιώσαμε δύο βασικά σημεία: Παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε λιγότερα λάθη”.

Για το γεγονός ότι αποτελούν μία καινούρια ομάδα, αλλά δείχνουν σαν να παίζουν καιρό μαζί
: “Το μυστικό είναι ότι βάζουμε την ομάδα πάνω από το εγώ μας. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρεις κάτι καλό. Μ’ αυτόν τον τρόπο «δενόμαστε» περισσότερο και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί στο παρκέ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…