Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ”

“Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ”

milienovic sevilla paok

milienovic-sevilla-paok

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ έδωσε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “Δικεφάλου του Βορρά”, μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ και τόνισε χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο φιλικό που αντιμετώπισε την νυν ομάδα του το 2015, καθώς και στις προσδοκίες του με την “ασπρόμαυρη” φανέλα. Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paokbc.gr:
Μίλησα με το μάνατζερ μου και όταν μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή για μένα και έτσι ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι είναι μία όμορφη όλη. Μου αρέσει.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στη Σερβία, ειδικά όσον αφορά την σπουδαία παράδοση που έχει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και για τους φιλάθλους του. Όλα αυτά τα έλαβα υπόψη μου, όταν χρειάστηκε να πάρω την απόφασή μου για την ομάδα στην οποία θα αγωνιστώ την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα“.

Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Απρίλιο του 2015: “Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε ένα φιλικό με την προηγούμενη ομάδα μου την Mega Leks, είχαμε κερδίσει με διαφορά 7 πόντων τον ΠΑΟΚ και αυτό που πραγματικά με είχε εντυπωσιάσει ήταν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως και όλα όσα είδα γύρω από την ομάδα“.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα: “Έμαθα πολλά την περσινή χρονιά στην Ισπανία. Αγωνίστηκα απέναντι στους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και αυτό σίγουρα με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Είχα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής μου. Σαν ομάδα πάντως η Σεβίλλη είχε μία καλή σεζόν“.

Για τις προσδοκίες του με την φανέλα του ΠΑΟΚ: “Ελπίζω ότι έρχεται μία σπουδαία χρονιά και για την ομάδα, αλλά και για μένα. Θα μπορέσουμε όμως να πούμε περισσότερα όταν θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ μας και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, το μόνο για το οποίο μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ σκληρή δουλειά στη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πάντα έχει υψηλές προσδοκίες σε οποιαδήποτε διοργάνωση και εάν αγωνίζεται.

Είναι βεβαίως πολύ νωρίς για να προβλέψουμε τι θα συμβεί στη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, ακόμη και για το πρώτο μας παιχνίδι. Θα πούμε περισσότερα τον Αύγουστο. Ανυπομονώ πάντως να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω να δουλεύω με τη νέα μου ομάδα“.

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θέλω απλά να τους πω να είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές, όπως έχουμε μάθει ότι κάνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και έχουν αποκτήσει αυτή την φήμη και στη Σερβία. Και εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι με την βοήθειά τους, θα κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…