Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η αγάπη για την Ελλάδα! (pic)

Η αγάπη για την Ελλάδα! (pic)

211501

kwstas-antetokounmpo-ethniki-newn-andrwnΗ αγάπη τους για την Ελλάδα, στην οποία μεγάλωσαν κι… άνοιξαν τα “φτερά” τους, είναι γνωστή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την αρχή, αγωνιζόμενος με το εθνόσημο στο στήθος (Μουντομπάσκετ, 2014).

Ακολούθησε ο μεγαλύτερος αδελφός, Θανάσης, ο οποίος πήρε το “βάπτισμα του πυρός” το φετινό καλοκαίρι, όντας μέλος της Εθνικής Ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο.

Σήμερα, ήταν η σειρά του Κώστα Αντετοκούνμπο, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Νέων Ανδρών. Η τελευταία “διέλυσε” (68-36) την Ολλανδία, με τον 18χρονο φόργουορντ να μετρά 3 πόντους (1/1 τρίποντο) και 2 ριμπάουντ σε 04:55″.

Βεβαίως, ήταν άτυχος, καθότι δέχθηκε γονατιά στο γόνατό του κι αποχώρησε από το παρκέ. Δεν έχει, πάντως, κάτι σοβαρό, όπως τόνισε κι ο ίδιος.

Ο Γιάννης κι ο Θανάσης ήταν εκεί (σ.σ.: στο “Τ. Καμπούρης”, στη Χαλκίδα), προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης την προσπάθεια της “γαλανόλευκης” και, κυρίως, τον μικρότερό τους αδελφό.

Ήταν υπέροχο να σε βλέπω να φοράς αυτήν τη φανέλα“, έγραψε ο “Greek Freak” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το ντεμπούτο του Κώστα στην Εθνική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …