Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Φουλ για Μαρκοϊσβίλι!

Φουλ για Μαρκοϊσβίλι!

manuchar markoishvili galatasaray zalgiris

manuchar-markoishvili-galatasaray-zalgiris

Η αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Βίκτορ Κλαβέρ άλλαξε άρδην τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας χρονιάς. Πλέον η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη φουλάρει τις μηχανές της για την απόκτηση του Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ, εφόσον αποκτηθεί, θα καλύψει τη θέση “3” μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο 30χρονος άσος διαθέτει εμπειρία από την Ευρωλίγκα, έχοντας αγωνιστεί στις Καντού, Γαλατασαράι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νταρουσάφακα, ενώ το δυνατό του σημείο είναι το καλό περιφερειακό σουτ.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ δεν θα φορέσει τα “πράσινα”, το ίδιο όμως θα συμβεί και με τον Πατ Καλάθη, ο οποίος προοριζόταν για μπακ απ του Ισπανού φόργουορντ. Όσον αφορά πλέον τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση άλλου περιφερειακού παίκτη.

Νικ Καλάθης, Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Φελντέιν και Νίκος Παππάς θα καλύψουν τις θέσεις των γκαρντ, ενώ χρόνος συμμετοχής θα δοθεί και στον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έχει τη στήριξη όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο. Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί και στη θέση “4”. Η υπόθεση της απόκτησης κάποιου παίκτη στη θέση “4” περνάει, πάντως, σε δεύτερη μοίρα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μην βιάζονται να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…