Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Φαβορί και στην Α’ κατηγορία η Ελλάδα”

“Φαβορί και στην Α’ κατηγορία η Ελλάδα”

Καπούλας

kapoulas-megali-vretania-bretania

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Εθνική Νέων Ανδρών ο Ανδρέας Καπούλας. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Βρετανίας και σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόσο την αυριανή αναμέτρηση (20/07), όσο και τη συνολική παρουσία στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την πορεία της Μεγάλης Βρετανίας: “Ξέραμε ότι είχαμε καλά παιχνίδια και ανεβάζαμε ρυθμούς σε κάθε αγώνα. Ξεκινήσαμε με Αλβανία, μετά Ιρλανδία, Κόσοβο, τώρα Ολλανδία και θέλαμε να είμαστε σε αυτή τη θέση πηγαίνοντας στην αναμέτρηση με την Ελλάδα. Οι παίκτες μου έχουν παίξει πολύ σκληρά, μαθαίνουμε κάθε μέρα, γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και βρίσκουμε ρυθμό. Οι βοηθοί προπονητές έχουν κάνει καλή δουλειά στο σκάουτινγκ και δουλεύουμε μαζί για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη σκληρή δουλειά που κάνουν”.

Για την ελληνική ομάδα: “Η Ελλάδα είναι πάρα πολλή καλή ομάδα. Θα ήταν φαβορί όχι μόνο για την Β’ Κατηγορία, αλλά και στην Α’ Κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας είναι σημαντικό που έχουμε προκριθεί στην οκτάδα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά, θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες. Θα αναμετρηθούμε για να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα, καθώς είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σκληρά πάλι αύριο και θα δούμε στο τέλος του παιχνιδιού που θα είμαστε”.

Για το πως αισθάνεται: “Είναι ιδιαίτερη στιγμή να παίζεις στην Ελλάδα, αλλά η συγκέντρωσή μου πρέπει να είναι στην ομάδα μου, στα παιδιά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά στο γήπεδο. Να παίζεις στην Ελλάδα είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα και εύχομαι τα καλύτερα στην ελληνική εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να είμαι με τη Μεγάλη Βρετανία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…