Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά με τον ΠΑΟΚ”

“Έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά με τον ΠΑΟΚ”

Taylor PAOK

Taylor-PAOK

Το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Μπράντον Τέιλορ, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε, πως είναι πολύ ενθουσιασμένος και είναι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσει με την καινούργια του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα με μία τόσο σπουδαία ομάδα και πραγματικά αισθάνομαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα από μία χώρα που έχει παράδοση στο μπάσκετ”, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και συνέχισε:

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη: “Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια, τώρα αρχίζω να μαθαίνω και θέλω να μάθω πολλά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα έρθω στην Ελλάδα. Θεώρησα από την πρώτη στιγμή ότι είναι μία πολύ σημαντική προοπτική για μένα και μίλησα μόνο με τον μάνατζερ μου και την οικογένειά μου, προτού πάρω την απόφαση να έρθω”.

Για το αγωνιστικό του προφίλ: “Είμαι αυτό που λένε stretch τεσσάρι. Πιστεύω πάντως ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, ουσιαστικά κάτι από όλα μέσα στο γήπεδο και πάντα βγάζω πολλή ενέργεια και έντονο συναίσθημα στο παιχνίδι μου”.

Για το ότι ο θείος του Τέρενς Στάνσμπουρι υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και για το γεγονός ότι είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ντικ Μούμα που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ προερχόμενος από το Penn State: “Είμαι χαρούμενος που διαπιστώνω ότι έστω και πριν από πολλά χρόνια υπήρξε κάποιος από την ευρύτερη οικογένεια του Penn State που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ“.

Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει: “Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την δουλειά με τον ΠΑΟΚ και θα κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…