Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ενισχύθηκε ο Μίλωνας

Ενισχύθηκε ο Μίλωνας

milon

milonΟ Μίλωνας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις μεταγραφές ώστε να παρουσιάσει ένα καλό και ποιοτικό ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν, στην Α’ΕΣΚΑΝΑ.

Οι Νεοσμυρνιώτες προχώρησαν σε πέντε μεταγραφές, οι οποίες είναι οι Παναγιώτης Χάϊδας και Άγγελος Πέργουλης από τον Α.Ο. Ζωγράφου, ο Σίμος Νικολάου από τον Α.Ο. Βριλησσίων, ο Νίκος Μαμαλάκης από τους Αμπελόκηπους και ο Αλέξανδρος Μαχαλάς.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Ο Άγγελος Πέργουλης από τον Α.Ο. Ζωγράφου και ο Σίμος Νικολάου από τον Α.Ο. Βριλησσίων, που υπέγραψαν την Δευτέρα 4/7/16 στα γραφεία του Συλλόγου μας, θα ενισχύσουν την επόμενη περίοδο την Ομάδα. Ο Νίκος Μαμαλάκης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Σπάρτη και ύστερα από ένα πέρασμα από την Γ’ Εθνική και τους Αμπελόκηπους και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς μετά από έναν κύκλο με πολλές επιτυχίες, επιστρέφουν στο σπίτι τους, να ξαναφορέσουν την αγαπημένη τους πρασινόμαυρη. Ο Παναγιώτης Χάϊδας από τον Α.Ο. Ζωγράφου, θα ενισχύσει την περιφέρεια μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …