Κεντρική Διεθνή “Έκλεισε” στην Μπαρτσελόνα

“Έκλεισε” στην Μπαρτσελόνα

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1

Μετά την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από τον πάγκο της, η Μπαρτσελόνα σάρωσε την αγορά, προκειμένου να βρει έναν προπονητή, ο οποίος είναι ικανός να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι Καταλανοί εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις προπονητών και κατέληξαν στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής των “μπλαουγκράνα”, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους των Καταλανών. Ο πρώην προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν αναμένεται τις επόμενες ώρες στη Βαρκελώνη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επίσημα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά την περασμένη σεζόν στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους των “μπλαουγκράνα”. Και πως να περάσει, αφού οι Ρώσοι έστειλαν στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της περασμένης Euroleague.

Αφού ανακοινωθεί κι επίσημα από τους Καταλανούς, ο Έλληνας τεχνικός θα σηκώσει… μανίκια, προκειμένου να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μια νίκη από το Final Four Η Ρεαλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 απέναντι στ…