Κεντρική Διεθνή Προολυμπιακό “Έχουμε καλές πιθανότητες με Ελλάδα”

“Έχουμε καλές πιθανότητες με Ελλάδα”

aca petrovic

aca-petrovicΗ Κροατία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Τυνησίας και ετοιμάζεται πλέον για τον ημιτελικό με την Εθνική Ελλάδας. Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Τυνήσιους, ο Αλέξανταρ Πέτροβιτς τόνισε πως η ομάδα του έχει καλές πιθανότητες με τη “γαλανόλευκη”.

“Έχουμε λίγες ώρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για μια μεγάλη μάχη. Η Ελλάδα είναι ομάδα με εντυπωσιακά φυσικά προσόντα. Παίζουν πολύ ζον πρες κι αν καταφέρουμε να αποφύγουμε τα λάθη θα έχουμε κάνει ήδη τη μισή δουλειά. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες. Θα πρέπει επίσης να παίξουμε καλή άμυνα, όπως κάναμε στα πρώτα δύο παιχνίδια του τουρνουά. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι με χαμηλό σκορ, που δεν θα ξεφύγει πάνω από τους 50-60 πόντους. Θα είμαστε έτοιμοι”, δήλωσε.

“Και οι δύο ομάδες είναι νεανικές, καθώς τόσο εμείς όσο και η Ελλάδα έχουμε πολλές απουσίες. Η Ελλάδα είναι πολύ αθλητική ομάδα, οπότε θα πρέπει να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Όλοι παίζουμε και παλεύουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Έχουμε έξτρα κίνητρο, όμως μας περιμένει σκληρή μάχη”, ανέφερε από την πλευρά του ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

“Εκείνη η ήττα μάς είχε πληγώσει πολύ. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια και να πάρουμε ρεβάνς για την περσινή ήττα. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως έχουμε τις πιθανότητές μας. Θα πρέπει όλοι να παίξουμε καλύτερα για να βοηθήσουμε τον Μπογκντάνοβιτς που παίζει καταπληκτικά”, πρόσθεσε ο Ντάριο Σάριτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προολυμπιακό

Δειτε επισης

Γερμανία – Γεωργία 100-73

Η Γερμανία ισοπέδωσε τη Γεωργία του Ηλία  Ζούρου. Η Γερμανία έκανε το 4/4 στο MundoBasket …