Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δίπλα στους μικρούς αθλητές ο Μποχωρίδης

Δίπλα στους μικρούς αθλητές ο Μποχωρίδης

Mpochoridis Mpoxoridis Mpohoridis Bochoridis Boxoridis Bohoridis Panathinaikos

Mpochoridis-Mpoxoridis-Mpohoridis-Bochoridis-Boxoridis-Bohoridis-Panathinaikos

Μία ξεχωριστή παρουσία περιλάμβανε η τρίτη μέρα του camp του Παναθηναϊκού. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρέθηκε δίπλα στους μικρούς αθλητές, τους δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος και φυσικά απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον αγαπημένο του συμπαίκτη: “Από τον Παναθηναϊκό οι αγαπημένοι μου συμπαίκτες είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενώ ο αγαπημένος μου πρώην συμπαίκτης είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ“.

Για το πως ένιωσε όταν τραυματίστηκε και πως το ξεπέρασε: “Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Πέρασα τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες. Μέσα στην ατυχία μου, όμως, νιώθω και τυχερός γιατί είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριζαν καθημερινά. Η ομάδα μου, οι φίλοι μου και η επιθυμία μου αν επιστρέψω στο παρκέ ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να επανέλθω“.

Για το ποια συμβουλή είχε ακούσει και ακολούθησε όταν ήταν στη θέση των παιδιών: “Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι: Να αγαπάτε το μπάσκετ! Χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλές ώρες προπόνησης για να πετύχετε το στόχο σας, πρέπει να κάνετε θυσίες και φυσικά πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας γιατί οι άνθρωποι αυτοί νοιάζονται πραγματικά για σας και θέλουν μόνο το καλό σας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…