Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χαραλαμπόπουλος – Σταμάτης για τη νέα νίκη

Χαραλαμπόπουλος – Σταμάτης για τη νέα νίκη

ethniki newn andrwn neon charalampopoulos charalabopoulos

ethniki-newn-andrwn-neon-charalampopoulos-charalabopoulos

Για την εύκολη νίκη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, την επόμενη αντίπαλο Βοσνία, αλλά και τον κόσμο της Χαλκίδας μίλησαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Δημήτρης Σταμάτης. Αμφότεροι τόνισαν ότι η Εθνική μας αγωνίστηκε πολύ καλά και έστρεψαν την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι με τη Βοσνία (22/07). Κλείνοντας ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε και υπογράμμισαν την ανάγκη να τους δώσουν χαρά με τις εμφανίσεις τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Σήμερα κάναμε πολύ καλή δουλειά, ήταν μια πολύ καλή συνολική προσπάθεια από όλους. Η Μεγάλη Βρετανία ήταν αήττητη και χρειαζόταν προσοχή. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πολύ δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση κάναμε σωστές επιλογές. Στο τέλος μαζεύτηκε λίγο η διαφορά, αλλά κλείσαμε το παιχνίδι σωστά. Ήταν ένα καλό τεστ για το παιχνίδι με τη Βοσνία, που θα είναι πολύ δύσκολο, για να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ο κόσμος είναι φοβερός, θέλουμε να τον φέρνουμε στο γήπεδο και η παρουσία του μας ευχαριστεί. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά και να παίξουμε καλό μπάσκετ γι’ αυτούς“.

Δημήτρης Σταμάτης: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Θεωρώ πως παίξαμε κατά διαστήματα αρκετά καλά, γι’ αυτό και νικήσαμε σχετικά εύκολα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς της Παρασκευής που θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Θέλουμε να νικήσουμε για να προχωρήσουμε. Ο κόσμος είναι φανταστικός και ευχόμαστε και στα επόμενα ματς να είναι όπως είναι κάθε φορά. Τους ευχαριστούμε πολύ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…