Κεντρική Διεθνή “Χαλάστηκε” με Μπαρτζώκα ο Βεντίστσεφ

“Χαλάστηκε” με Μπαρτζώκα ο Βεντίστσεφ

andrey vendistsef lokomotiv

andrey-vendistsef-lokomotiv

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά από την Μπαρτσελόνα, της οποίας και θα αποτελέσει προπονητής για τα επόμενα τρία χρόνια. Και μπορεί όλοι οι Έλληνες να αισθάνονται περήφανοι για τον 51χρονο τεχνικό, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους ανθρώπους της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της “Λόκο”, Αντρέι Βεντίστσεφ, με δήλωσή του άφησε αιχμές για την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας και έστειλε μήνυμα για την επόμενη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πετύχαμε την πρώτη μας συμμετοχή σε Final Four, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι η τελευταία. Στον αθλητισμό οι νίκες δεν είναι προσωπική υπόθεση παικτών ή προπονητή, γι’ αυτό και καταφέραμε να τερματίσουμε στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πριν ένα μήνα συμφωνήσαμε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μείνει στην Κράσνονταρ, αλλά όταν η Μπαρτσελόνα τού έκανε την πρόταση, είπε πως το να δουλέψει στην ομάδα αυτή είναι όνειρο ζωής. Ίσως το Κράσνονταρ να μην είναι Βαρκελώνη, αλλά η Λόκο δεν είναι υποδεέστερη σαν ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε σε ένα χρόνο να το αποδείξουμε και πάλι, όταν συναντηθούμε με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα“, είπε φανερά πικραμένος ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, που θα πρέπει όμως να περιμένει άλλο ένα χρόνο για να κάνει πράξη την “απειλή” του, καθώς η ομάδα του θα αγωνιστεί φέτος στο Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…